Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Wok med reker er minst like godt som det er sunt. Oppskriften inneholder mange gode råvarer som gir smak og sausen setter en siste spiss på retten!
Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 18 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rens reker.
Kok risnudler etter anvisning på pakken. Klipp i mindre strimler etter et raskt oppkok.
Skjær gulrot i tynne staver, rødkål i tynne strimler, vårløk i tynne ringer og agurk i terninger.
Riv ingefær fint på et rivjern.
Wok gulrot, rødkål og vårløk raskt i en wokpanne eller en stekepanne med olivenolje i.
Tilsett nudler og bland godt.
Ta woken av varmen og ha i reker og agurk.
Saus
Press saften av lime, og bland det sammen med soyasaus, sweet chilisaus, sesamolje og vann.
Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over woken før servering.
Server wok med sesamfrø drysset over.
Tips: Rist gjerne sesamfrø i en tørr stekepanne for ekstra smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33383)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2017-10-30
Oppdatert dato:2017-10-30