Fotograf:
Esten Borgos
Reker passer også i varme retter. Prøv denne asiatiske oppskriften med reker, sukkererter, nudler, hvitløk og ingefær. Server retten varm, med en søt chilisaus. Oppskriften inneholder
165 Kalorier,
20 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reker med nudler og chilisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8563 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reker med nudler og chilisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.32 | 514.15 | Kcal |
Protein | 12.05 | 37.48 | gram |
Karbohydrat | 19.73 | 61.36 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 4.82 | gram |
Fett | 3.90 | 12.13 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 1.12 | gram |
Salt | 0.50 | 1.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.92 | Kr 43.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 244 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Skjær paprika i strimler, del sukkererter i to, og skjær vårløk i biter.
Stek paprika, sukkererter og vårløk sammen med finhakket hvitløk og revet ingefær i olje i ca. 2-3 minutter.
Tilsett nudlene og la alt bli godt varmt.
Ta woken vekk fra varmen, vend inn rekene og server retten straks med en søt chilisaus.
Tips:
Rekene er kokte fra før, derfor skal de ikke kokes eller stekes i panne eller kasserolle, derfor er det viktig at de har romtemperatur når de tilsettes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29409)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-11
Oppdatert dato:2013-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift