Fotograf:
Arla Foods
Bakte grønnsaker med krydret apetina inneholder
57 Kalorier,
5 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Bakte grønnsaker med krydret apetina har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte grønnsaker med krydret apetina er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1883 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte grønnsaker med krydret apetina!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.38 | 485.89 | Kcal |
Protein | 4.43 | 37.51 | gram |
Karbohydrat | 4.93 | 41.75 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 8.98 | gram |
Fett | 1.98 | 16.77 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 7.79 | gram |
Salt | 0.57 | 4.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.18 | Kr 35.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 387 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha vannet i en stor kjele og tilsett potetene. Kok dem ved svak varme og under lokk i ca. 3 min.
Hell vannet av og damp potetene tørre. Tilsett løk, aubergine, gulrøtter og smør.
Bland godt rundt og fordel grønnsakene på en stekeplate med bakepapir. Dryss med salt og pepper.
Krydret Apetina:
Mos osten grovt og bland den med vårløk og timian. Dryss den krydrede osten over grønnsakene og stek blandingen midt i ovnen - snu blandingen et par ganger underveis.
Steketid: Ca. 20 min. ved 250°C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 31391)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2014-05-11
Oppdatert dato:2014-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift