Bløtkake med sjokoladekrem 2 inneholder
278 Kalorier,
31 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Bløtkake med sjokoladekrem 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med sjokoladekrem 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9858 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bløtkake med sjokoladekrem 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 277.55 | 4 346.46 | 362.20 | Kcal |
Protein | 4.87 | 76.26 | 6.36 | gram |
Karbohydrat | 31.30 | 490.16 | 40.85 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 10.81 | 0.90 | gram |
Fett | 14.61 | 228.79 | 19.07 | gram |
Mettet fett | 8.42 | 131.86 | 10.99 | gram |
Salt | 0.30 | 4.67 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.65 | Kr 88.48 | Kr 7.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 566 totalt | 1 566 pr porsj | 131 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til lett eggedosis. Sikt sammen det tørre og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Det er lurt og kle bunnen av formen med bakepair og smøre den godt. Hell røren i form, 24 cm. og stek kaken på nederste rille i ovnen ved 150 grader i 45 minutter.
Hvelv sukkerbrødet på kakerist og la det ligge med formen over til det er helt avkjølt. Del sukkerbrødet i tre. Dynk kaken med melk. Fordel vaniljekremen mellom lagene.
Smelt kokesjokoladen i vannbad. Bland den smeltede sjokoladen inn i stivpisket kremfløte og fordel denne kremen oppå og rundt kaken. Finhakk daim-sjokoladen og strø den på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barnemix
(Intern: 18673)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-12-13
Oppdatert dato:2004-12-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift