Bønnegryte med sopp og brennesler inneholder
135 Kalorier,
11 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Bønnegryte med sopp og brennesler har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bønnegryte med sopp og brennesler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bønnegryte med sopp og brennesler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.32 | 492.23 | Kcal |
Protein | 2.96 | 10.77 | gram |
Karbohydrat | 10.73 | 39.03 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 9.68 | gram |
Fett | 8.36 | 30.41 | gram |
Mettet fett | 5.04 | 18.33 | gram |
Salt | 0.14 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.52 | Kr 27.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 455 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløt soppene etter anvisningen på pakken. Legg soppene til avdrypping i en dørslag, og sil bløtevannet gjennom et kaffefilter. Skjær soppene i strimler.
Smelt smøret i en gryte og svisj de hakkede løk gjennomsiktige. Tilsett poteter, gulerøtter, bønner og sopp og la det snurre med under omrøring et øyeblikk.
Tilsett bløtevannet fra soppene, cremefraichen og sitronskall og la det hele surre under lokk ved svak varme i 30 min.
Imens skylles brennesleskuddene grundig og klippes fint. Smak retten til med salt og pepper og vend brenneslene i like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21313)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-07
Oppdatert dato:2006-01-07
Lesere:
4910 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift