Fotograf:Meny Kjøttfri gryterett med kikerter, bønner, grønnkål, chili og kokosmelk full av deilige smaker. Å spise vegetarmat iblant er bra for både helsen og klimaet og trenger absolutt ikke å gå på kompromiss av smak. Denne varmende retten må oppleves!
Oppskriften inneholder 165 Kalorier, 14 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Fres gulrøttene, løken og chilien i olje i en kjele i 2 minutter.
Ha i karri og la frese i ytterligere 2 minutter.
Ha kikerter, bønner og linser i en sil og skyll raskt i vann. La renne av og ha alt i kjelen.
Ha i kokosmelk og la koke til gryten tykner og du har den konsistensen du ønsker.
Ha i grønnkålen og la trekke i 2 minutter før servering.
Smak til med salt og pepper.
Ha vårløk og frisk koriander over retten før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34308)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13