Boller glutenfrie inneholder
290 Kalorier,
49 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Boller glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Boller glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 10 lesere
Lesere:
17383 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 289.62 | 6 220.86 | 207.36 | Kcal |
Protein | 2.74 | 58.85 | 1.96 | gram |
Karbohydrat | 48.81 | 1 048.41 | 34.95 | gram |
Kostfiber | 1.21 | 25.99 | 0.87 | gram |
Fett | 9.00 | 193.31 | 6.44 | gram |
Mettet fett | 2.21 | 47.47 | 1.58 | gram |
Salt | 0.39 | 8.44 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 85.27 | Kr 2.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 148 totalt | 2 148 pr porsj | 72 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
boller
Deigen må heve lenge p.g.a. mye smør. Det blir da mulig å forme deigen som en "vanlig" bolledeig.
Stekes ved 230ºC i 10-15 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 896)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift