Boller glutenfrie inneholder
290 Kalorier,
49 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Boller glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Boller glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 10 lesere
Lesere:
17859 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.11 | 6 231.39 | 207.71 | Kcal |
Protein | 2.55 | 54.77 | 1.83 | gram |
Karbohydrat | 48.76 | 1 047.34 | 34.91 | gram |
Kostfiber | 8.19 | 175.92 | 5.86 | gram |
Fett | 7.61 | 163.46 | 5.45 | gram |
Mettet fett | 1.70 | 36.51 | 1.22 | gram |
Salt | 0.28 | 6.04 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 85.27 | Kr 2.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 148 totalt | 2 148 pr porsj | 72 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
boller
Deigen må heve lenge p.g.a. mye smør. Det blir da mulig å forme deigen som en "vanlig" bolledeig.
Stekes ved 230ºC i 10-15 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 896)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift