Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus inneholder
159 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 16 lesere
Lesere:
22339 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.32 | 689.46 | Kcal |
Protein | 12.68 | 54.87 | gram |
Karbohydrat | 4.14 | 17.92 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 5.19 | gram |
Fett | 9.96 | 43.10 | gram |
Mettet fett | 4.51 | 19.52 | gram |
Salt | 0.32 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.22 | Kr 48.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skjær løk og gulrøtter i biter. Skjær bacon i terninger. Brun lårtungen i jerngryte sammen med baconet. Krydre med salt og pepper. Tilsett løk og gulrot og la det frese i gryten et par minutter. Ha i tomatpuré og hvetemel og rør godt om. Spe med vann til det dekker kjøttet. Kok opp og smak kokekraften til med salt og pepper. Tilsett fløten, legg lokk på gryten som settes på rist i stekeovnen på 180 C.
Etter ca 2 timer i ovn er kjøttet mørt. Ta det forsiktig opp av gryten og hold det varmt. Rør inn peanutsmør i sausen og smak til. Har sausen kokt inn for mye, tilsettes vann til passe tykkelse.
Server lårtungen skåret i tykke skiver sammen med sausen. Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10477)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift