Chorizo og feta focaccia inneholder
233 Kalorier,
33 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Chorizo og feta focaccia har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chorizo og feta focaccia er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5543 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Chorizo og feta focaccia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 233.45 | 3 476.07 | 289.67 | Kcal |
Protein | 8.09 | 120.46 | 10.04 | gram |
Karbohydrat | 33.27 | 495.39 | 41.28 | gram |
Kostfiber | 2.55 | 37.97 | 3.16 | gram |
Fett | 6.99 | 104.08 | 8.67 | gram |
Mettet fett | 2.20 | 32.76 | 2.73 | gram |
Salt | 1.81 | 27.01 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.56 | Kr 53.01 | Kr 4.42 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 489 totalt | 1 489 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1.Løs opp gjæren i lunket vann. Tilsett de øvrige ingrediensene og elt
deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt
sted til den har dobbel størrelse.
2.Smør en langpanne på ca 30- 22 cm med litt olje. Hell nedi deigen og
trykk den jevnt utover. Heves i 34-40 minutter.
3.Dryss over med chorizo og fetaost i biter, og tilslutt litt flatsalt.
Stek ved 225oC midt i ovnen , ca 25 minutter til overflaten er gyllen.
Avkjøl og del i firkanter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18149)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-25
Oppdatert dato:2004-06-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift