Conchiglie di Mare inneholder
244 Kalorier,
30 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Conchiglie di Mare har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Conchiglie di Mare er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Conchiglie di Mare!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 244.42 | 468.80 | Kcal |
Protein | 6.91 | 13.25 | gram |
Karbohydrat | 30.43 | 58.36 | gram |
Kostfiber | 1.96 | 3.76 | gram |
Fett | 8.68 | 16.65 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 3.86 | gram |
Alkohol | 1.86 % | | | |
Salt | 0.18 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.68 | Kr 18.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 767 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hver av kammuslingene i 2-3 biter. Sitter lukkemusklene på, drar du dem av og skjærer hver bit i to. Salt og pepre muslingene og lukkemusklene.
For å lage vinaigrette har du olje, eddik, hakket paprika og chili i en mugge sammen med hvitløk og honning, og pisker det godt sammen.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
I mellomtiden varmer du olje og smør i en teflonpanne til det freser. Ha i halvparten av kammuslingene og fres under omrøring over sterk varme i 2 minutter. Ta opp med en hullsleiv og hold muslingene varme. Fres resten av muslingene på samme måte.
Hell vinen i pannen og la det koke på sterk varme under omrøring til væsken har kokt inn til noen spiseskjeer. Ta pannen av platen, men hold det varmt.
Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Bland i rucola, muslinger, kokekraften og vinaigrette. Serveres straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2207 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6142)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift