Conchiglie di Mare





Conchiglie di Mare inneholder 244 Kalorier, 30 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Conchiglie di Mare har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Conchiglie di Mare er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkkammuslinger, ferske og store
300grconchiglie, tørket
1ssolivenolje
1sssmør
1,5dlhvitvin, tørr
100grrucola-blader uten stilk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper

Vinaigrette-dressing:

4ssolivenolje, ekstra virgin
1ssbalsamico-eddik
1bit(er)grillet paprika uten kraft, finhakket
Ca 1,5stkfriske røde chili uten frø, hakket
1feddhvitløk, knust
2tshonning


Annonse



Næringsdeklarasjon for Conchiglie di Mare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244.42468.80Kcal
Protein6.9113.25gram
Karbohydrat30.4358.36gram
Kostfiber1.963.76gram
Fett8.6816.65gram
Mettet fett2.013.86gram
Alkohol1.86 %
Salt0.180.35gram
Pris på oppskriftenKr 9.68Kr 18.57Kroner
Hele oppskriften veier767 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær hver av kammuslingene i 2-3 biter. Sitter lukkemusklene på, drar du dem av og skjærer hver bit i to. Salt og pepre muslingene og lukkemusklene.

For å lage vinaigrette har du olje, eddik, hakket paprika og chili i en mugge sammen med hvitløk og honning, og pisker det godt sammen.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

I mellomtiden varmer du olje og smør i en teflonpanne til det freser. Ha i halvparten av kammuslingene og fres under omrøring over sterk varme i 2 minutter. Ta opp med en hullsleiv og hold muslingene varme. Fres resten av muslingene på samme måte.

Hell vinen i pannen og la det koke på sterk varme under omrøring til væsken har kokt inn til noen spiseskjeer. Ta pannen av platen, men hold det varmt.

Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Bland i rucola, muslinger, kokekraften og vinaigrette. Serveres straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6142)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere: 2025 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghetti allo scoglio.Spaghetti allo scoglio.
Denne retten har 103,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med hjerteskjell.Pasta med hjerteskjell.
Denne retten har 149,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjerteskjell med pasta og tomater.Hjerteskjell med pasta og tomater.
Denne retten har 130,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.