Cornbread(Maisbrød) inneholder
222 Kalorier,
32 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Cornbread(Maisbrød) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cornbread(Maisbrød) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
23975 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cornbread(Maisbrød) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 221.80 | 2 500.40 | 156.27 | Kcal |
Protein | 6.59 | 74.29 | 4.64 | gram |
Karbohydrat | 32.08 | 361.64 | 22.60 | gram |
Kostfiber | 2.06 | 23.22 | 1.45 | gram |
Fett | 7.00 | 78.91 | 4.93 | gram |
Mettet fett | 3.57 | 40.25 | 2.52 | gram |
Salt | 1.35 | 15.27 | 0.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.82 | Kr 31.79 | Kr 1.99 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 127 totalt | 1 127 pr porsj | 70 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Ha maismel, hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Skill eggene. Ha eggeplommer, smeltet smør og melk i melet og rør det sammen. Stivpisk eggehvitene. Vend inn forsiktig inn eggehvitene. Hell røren forsiktig over i en godt smurt brødform som rommer 1 1/2 liter. Sett formen på nederste rille i stekeovnen ved 200 °C i ca. 1 time. Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17145)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Amerika
Innlagt dato:2004-03-03
Oppdatert dato:2004-03-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift