Dypstekt makrell med persille-chili pesto inneholder
290 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Dypstekt makrell med persille-chili pesto har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dypstekt makrell med persille-chili pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5522 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dypstekt makrell med persille-chili pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 289.61 | 989.56 | Kcal |
Protein | 9.96 | 34.03 | gram |
Karbohydrat | 14.12 | 48.25 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 4.41 | gram |
Fett | 21.19 | 72.40 | gram |
Mettet fett | 3.05 | 10.42 | gram |
Salt | 2.16 | 7.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.40 | Kr 32.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 683 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens makrellene og befri dem for skinn og ben. Skjær fiskene ut i passende stykker og tørk dem godt i tørkepapir.
Beignet-deig:
Pisk eggeplommene skummende og tilsett vann. Hvetemel, maizena og bakepulver blandes i eggeplommene litt av gangen.
Tilsett salt og pepper. Deigen skal være tykk, men den skal kunne forme seg om fisken.
Varm rikelig med olje i en gryte eller wok.
Ta en skje deig omkring hvert stykke makrell og stek, til deigen er gylden. Varmen må ikke være så høy, at fisken blir stekt utvendig, før den er mør inni. Avdrypp på fettsugende papir eller tørkepapir.
Persille-chili pesto:
Rist pinjekjerner eller mandler tørre på en panne sammen med finhakket chili. Hakk hvitløksfeddene og ha alle ingredienser i en blender. Blend til en bløt puré og smak til med salt og pepper.
Server den dypstekte makrell med salat og fordel pestoen herover.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21567)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-22
Oppdatert dato:2006-02-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift