Edelgriskoteletter fra Hurum inneholder
134 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Edelgriskoteletter fra Hurum har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Edelgriskoteletter fra Hurum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Edelgriskoteletter fra Hurum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.49 | 1 130.05 | Kcal |
Protein | 4.82 | 40.50 | gram |
Karbohydrat | 5.42 | 45.54 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 12.60 | gram |
Fett | 9.60 | 80.66 | gram |
Mettet fett | 4.02 | 33.78 | gram |
Alkohol | 0.59 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.25 | Kr 44.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 361 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne oppskriften er utviklet på gården Røed på Filtvedt, et stykke sørover langs fjorden fra Oslo. Gården som for øvrig produserer den ikke ukjente Golden Power.
Skrell potetene og skjær i tynne skiver. Pensle skivene med olje. Salte og pepre. Legg dem på bakepapir på ovnsplate. Stek ved 190 C til de er gylne og sprø.
Hell Golden Power i en kjele og varm opp. Tilsett smør i terninger og jevn sausen med ørlite maisenna (utrørt i en vannskvett). Smak sausen til med salt og pepper og tilsett epleterningene. Kok inn kremfløten til den begynner å tykne, og la små buketter av broccoli koke møre i kremen. Smak til med salt og pepper.
Brun kotelettene i varm panne. Legg på lokk og la kjøttet trekke ferdig på svak varme. Serveres på varme tallerkener med koteletten liggende på kremet broccoli. Ha eplesaus ved siden av og fordel potetskivene på til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13542)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-16
Oppdatert dato:2003-05-16
Lesere:
3770 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift