Elgbiff i form inneholder
103 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Elgbiff i form har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Elgbiff i form er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8182 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Elgbiff i form!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.76 | 268.31 | Kcal |
Protein | 11.15 | 29.11 | gram |
Karbohydrat | 2.10 | 5.48 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 1.75 | gram |
Fett | 5.38 | 14.05 | gram |
Mettet fett | 3.18 | 8.30 | gram |
Salt | 0.74 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.08 | Kr 36.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 044 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og hakk løken. Fres den myk i litt matfett.
Legg farsen i en bolle med saltet. Ha i løk, pepper, einerbær og timian. Spe med fløte og vann til en ganske løs deig.
Smør en stekepanne eller en ildfast form. Legg i farsen og glatt den ut. Pensle oversiden med litt matfett.
Sett formen midt i ovnen og stek ved 200 C til det kommer klar kjøttsaft ut av farsen, ca 25 minutter.
Server med potetmos, syltet squash og salat eller kokte grønnsaker og gelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9938)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift