Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus inneholder
111 Kalorier,
0 g Karbo,
17 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9179 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.75 | 400.06 | Kcal |
Protein | 16.95 | 61.23 | gram |
Karbohydrat | 0.49 | 1.77 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.72 | gram |
Fett | 4.51 | 16.29 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 7.12 | gram |
Salt | 0.45 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.68 | Kr 49.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 445 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask hjertene og skjær vekk de groveste årene. Stek persille, løk og sop lett. Avkjøl, og bland med medisterdeig. Bland i ½ ts salt og litt nykvernet pepper. Fyll dette i hjertene, og surr igjen med bomullshyssing.
Brun hjertene og legg dem i ovnspanne sammen med litt vann eller kraft. Stekes ved 200 C i ca 40 minutter.
Lag saus av stekesjyen og litt rømme. Ta av hyssingen og skjær hjertene i skiver.
Server med saus, grønnsaker, rørte tyttebær og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10743)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift