Fettfattig rabarbrakake inneholder
224 Kalorier,
35 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fettfattig rabarbrakake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fettfattig rabarbrakake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fettfattig rabarbrakake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.71 | 2 972.70 | 148.64 | Kcal |
Protein | 5.08 | 67.50 | 3.38 | gram |
Karbohydrat | 34.53 | 458.84 | 22.94 | gram |
Kostfiber | 4.33 | 57.54 | 2.88 | gram |
Fett | 6.29 | 83.58 | 4.18 | gram |
Mettet fett | 4.46 | 59.27 | 2.96 | gram |
Salt | 0.43 | 5.74 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.86 | Kr 64.58 | Kr 3.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 329 totalt | 1 329 pr porsj | 66 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Kokosmel, mel, sukker, bakepulver, vaniliesukker, egg og eggehvite røres sammen til en deig. Rabarbraene renses og snittes i mindre stykker. Rabarbrastykkene blandes i deigen.
Deigen has i en liten skypanne 30 x 45 cm., som er bekledt med bakepapir.
Bakes i ca 45-55 min ved 175 grader. Det er en deilig kake med en frisk smak. En fin måte å få servert vårens friske nye rabarbra.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22260)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift