Fiskekaker med variasjon inneholder
76 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fiskekaker med variasjon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekaker med variasjon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekaker med variasjon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.50 | 398.55 | Kcal |
Protein | 5.63 | 29.72 | gram |
Karbohydrat | 7.21 | 38.06 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 6.70 | gram |
Fett | 2.40 | 12.67 | gram |
Mettet fett | 1.05 | 5.54 | gram |
Salt | 0.06 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.75 | Kr 25.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 112 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær løk og paprika i veldig små terninger.
Sautér dem i en gryte med smør og tilsett farsen.
Rør farsen sammen av de resterende ingredienser.
Stek fiskekakene på en middels varm panne med fett av halvt smør og halvt olje.
Gjør grønnsakene til potetsautéen i stand og skjær dem i små terninger (1x1).
Ha 10 gr. smør i en gryte, deretter poteter og gulerøtter.
Tilsett paprikaer, løk, salt og 1 dl. vann, når de har surret i et par minutter.
Det hele surrer til grønnsakene er nesten møre.
Vend tomatkjøttet i og la retten surre ferdig.
Potetsautéen spises som både garnityr og saus.
Ønsker man ekstra saus, smaker det deilig med creme fraiche rørt opp med sitron og purre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 23302)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-21
Oppdatert dato:2007-01-21
Lesere:
4601 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift