Fotograf:
Norges sjømatråd
Lettsalta torsk med sydlandsk smak inneholder
84 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lettsalta torsk med sydlandsk smak har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsalta torsk med sydlandsk smak er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5030 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsalta torsk med sydlandsk smak!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.46 | 386.45 | Kcal |
Protein | 9.32 | 42.64 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 9.47 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 7.87 | gram |
Fett | 3.94 | 18.03 | gram |
Mettet fett | 0.35 | 1.60 | gram |
Salt | 0.68 | 3.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.95 | Kr 31.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 830 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk skinnsiden av fisken godt, del den i serveringsstykker og pensle den med olivenolje.
Rens og grovhakk løken og stek den gylden sammen med mandlene. Skold tomatene, grovhakk kjøttet og ha det i pannen sammen med løken og mandlene. La surre 3-4 minutter og smak så til med salt pepper og ev sitron.
Stek fisken med skinnsiden ned på stekepanne. Legg lokk over og la den stå et par minutter til fisken er ferdig. Ikke snu fisken, skinnet skal bli gyllent og sprøtt og fisken gjennomkokt.
Server med kokt ris og tomatblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23625)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift