Fotograf:Synøve Dreyer Torsk med italienske eller middelhavstoner. Det er mye smak i oliven og soltørkede tomater, som her smitter over på torsken.
Oppskriften inneholder 145 Kalorier, 15 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær torsk i serveringsstykker.
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.
Dryss over salt og pepper, og sett torsken til side.
Grovhakk løk, soltørkt tomat og grønnkål, og skjær tomat i båter.
Fres løk i rapsolje til den er gylden.
Ha i soltørket tomat, grønnkål og tomat, og la det steke på lav varme under omrøring.
Flak opp torsken og smuldre fetaost, og bland det sammen med spaghettien og grønnsakene.
Dryss over oregano og server med oliven.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 34616)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2019-04-03
Oppdatert dato:2019-04-03