Fotograf:
Vita Hjertego
Stekt torskefilet til 4 inneholder
65 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Stekt torskefilet til 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt torskefilet til 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5639 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt torskefilet til 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.92 | 294.31 | Kcal |
Protein | 8.11 | 36.77 | gram |
Karbohydrat | 4.87 | 22.08 | gram |
Kostfiber | 2.90 | 13.15 | gram |
Fett | 0.80 | 3.63 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.63 | gram |
Salt | 0.53 | 2.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.77 | Kr 30.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 813 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask filetene og ta bort alle bein. Tørk dem godt og del dem i passende serveringsstykker.
Knekk egget og visp det godt sammen på en flat tallerken.
Bland mel, salt og pepper på et stykke matpapir.
Sett stekepannen på platen. Bruk en stor panne slik at det blir plass til all fisken.
Ha i margarin og varm opp.
Når margarinen har en lys brun farge kan stekingen starte.
Vend fiskestykkene først i egg og så i hvetemelet. Legg dem i pannen etter hvert.
Stek fisken 3-4 minutter før den vendes. Stek ferdig ved svak varme.
Total steketid 8-10 minutter alt etter tykkelsen på fileten.
Kutt grønnsakene og løken i strimler, for så å steke dem lett i pannen i flytende Vita hjertego’.
Dressing
Bland yoghurt, saften av en ½ lime, sukker hvitløk, salt og pepper sammen til en smakfull dressing.
Server fileten sammen med stekte grønnsaker med ferske urter og dressing.
Poteter eller ris kan gjerne servers ved siden av.
Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den varme fisken og/eller grønnsakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24323)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-25
Oppdatert dato:2007-09-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift