Fiskelapskaus 2 inneholder
59 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskelapskaus 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskelapskaus 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7001 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskelapskaus 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.46 | 429.90 | Kcal |
Protein | 4.32 | 31.23 | gram |
Karbohydrat | 7.11 | 51.41 | gram |
Kostfiber | 2.10 | 15.18 | gram |
Fett | 1.06 | 7.66 | gram |
Mettet fett | 0.26 | 1.88 | gram |
Salt | 0.08 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 27.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 892 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask grønnsakene og skrell/rens dem. Skjær i biter. Disse freses lett i en kjele. Tilsett litt vann (evt. med grønnsakbuljong). La det småkoke til grønnsakene er knapt møre.
Til sausen smeltes margarin. Rør inn mel og spe med melk.
Smak til.
La sausen få koke minst 5 minutter til melsmaken er borte. Tilsett halvparten av hakket persille/dill. Skjær fisken i terninger. La dem få trekke gjennom sausen. Smak om nødvendig til med mer krydder. Legg på det grønne. Serveres med kokte poteter og/eller grovt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19661)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-21
Oppdatert dato:2005-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift