Fotograf:
Studio Dreyer-Hensley
En tomatgryte med sei og ferske grønnsaker er vanskelig å motstå. Servert med pasta er det en enkel og mettende rett. Oppskriften inneholder
100 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatisert seigryte med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3301 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatisert seigryte med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.27 | 601.81 | Kcal |
Protein | 6.83 | 40.99 | gram |
Karbohydrat | 14.33 | 86.01 | gram |
Kostfiber | 2.01 | 12.06 | gram |
Fett | 1.29 | 7.74 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 1.50 | gram |
Salt | 0.42 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.59 | Kr 21.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 401 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss med salt.
Grønnsaker
Skjær alle grønnsakene i biter på ca. 2 cm og stek dem i litt olje i en kasserolle i 2 minutter.
Hell i hermetiske tomater og kok til det tykner, ca. 10 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Legg seistykkene over grønnsakene og legg på lokk.
La det koke på svak varme til seien er kokt, ca. 7 minutter.
Server seien med grønnsakene og kokt pasta, og dryss over frisk basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30320)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift