Fletteloff u melk inneholder
212 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fletteloff u melk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fletteloff u melk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fletteloff u melk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 211.81 | 1 114.12 | 92.84 | Kcal |
Protein | 7.17 | 37.71 | 3.14 | gram |
Karbohydrat | 37.10 | 195.15 | 16.26 | gram |
Kostfiber | 3.73 | 19.62 | 1.63 | gram |
Fett | 3.03 | 15.94 | 1.33 | gram |
Mettet fett | 0.35 | 1.84 | 0.15 | gram |
Salt | 0.19 | 1.01 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.05 | Kr 5.52 | Kr 0.46 | .- |
Hele oppskriften veier | 526 totalt | 526 pr porsj | 44 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
I stekeovnen: 225 grader C, 20 - 30 minutter
Smuldre gjæren i bakebollen. Ha i vann og olje.
Helles over gjæren og rør den ut.
Ha i mel og salt, og elt sammen til en lett og smidig deig. Hold eventuelt av noe av melet.
Sett til heving under plast på lunt sted, ca. 30 minutter. Ha deigen på bakebordet.
Del deigen i tre like delar.
Rull dei ut til like lange lengder.
Trykk dei saman i enden og flett.
Legg flettene på bakepapir eller smurt stekeplate.
Hev under plast på lunt sted, ca. 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg, dryss på valmuefrø.
Stek. Avkjøl på rist. Server eventuelt smør og ost på fletteloffen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1123)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere:
5512 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift