Fotograf:
Brodogkorn.no
Sett smak på grillmåltidet med disse deilige pølse- og hamburgerbrødene med smak av urter. Oppskriften inneholder
246 Kalorier,
41 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølse og burgerbrød med urter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3214 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pølse og burgerbrød med urter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.03 | 2 050.66 | 170.89 | Kcal |
Protein | 8.13 | 67.76 | 5.65 | gram |
Karbohydrat | 41.25 | 343.82 | 28.65 | gram |
Kostfiber | 3.06 | 25.51 | 2.13 | gram |
Fett | 4.71 | 39.26 | 3.27 | gram |
Mettet fett | 0.69 | 5.75 | 0.48 | gram |
Salt | 0.45 | 3.77 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.00 | Kr 16.67 | Kr 1.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 834 totalt | 834 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
pølsebrød
1. Varm melken til den er fingervarm. Smuldre gjæren i bakebollen, tilsett litt av den lunkne melken og rør ut gjæren. Hell i resten av melken, sukker, salt og olje.
2. Rør inn hvetemelet. Finhakk urtene og tilsett det i deigen. Elt deigen jevn og smidig til den slipper redskap og bolle.
3. Dekk bakebollen med plast, og la deigen heve til dobbel størrelse.
4. Elt deigen lett, og trill den til en jevn pølse som deles i åtte eller tolv deler like store deler. Trill jevne og avlange brød til pølsebrød eller runde kaker dersom du skal bruke dem til hamburgere.
5. Legg dem med god avstand på bakepapir på en bakeplate. La dem hvile i et par minutter før du klemmer brødene lett flate. Dekk brødene med klede og la dem heve til dobbel størrelse.
6. Pensle med vann og stek brødene midt i ovnen på 225 °C i 10–15 minutter til de er lysebrune. Avkjøl på rist.
Denne oppskriften gir 12 pølsebrød eller 8 hamburgerbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31577)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Innlagt dato:2014-07-04
Oppdatert dato:2014-07-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift