Fotograf:Frukt.no Det meste kan grilles, og kål og vårløk er intet unntak. Snitt den opp som vi har gjort her, eller del den i båter. Tilsett litt krydderurter og løk, pakk den inn i folie, og grill. Nydelig som en egen rett eller som tilbehør til annen grillmat.
Skjær kål i strimler og vårløk i tynne skiver. Ha blandingen i et ark med folie, dryss over litt salt og press noen dråper sitron på.
Pakk folien godt sammen og legg pakken noen minutter på direkte varme - deretter på en rist (indirekte varme), e.l. og bak grønnsakene videre noen minutter.
Dryss over frisk, finhakket koriander og server grønnsakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36661)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2022-10-26
Oppdatert dato:2022-10-26