Fotograf:
Mat.no
Frokostrundstykker inneholder
187 Kalorier,
29 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Frokostrundstykker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frokostrundstykker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
16644 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frokostrundstykker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 186.83 | 3 170.51 | 105.68 | Kcal |
Protein | 9.22 | 156.46 | 5.22 | gram |
Karbohydrat | 29.46 | 499.94 | 16.66 | gram |
Kostfiber | 7.01 | 118.96 | 3.97 | gram |
Fett | 2.01 | 34.11 | 1.14 | gram |
Mettet fett | 0.59 | 10.01 | 0.33 | gram |
Salt | 0.47 | 7.91 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.80 | Kr 30.55 | Kr 1.02 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 697 totalt | 1 697 pr porsj | 57 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
runstykker
Bland havregryn og cottage cheese og la det stå og svelle sammen natten over.
Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett gryn-ostemasse, salt og mesteparten av melet. Elt godt til deigen "slipper" bollen.
La forheve ca. 30 minutter.
Ta opp deigen og kna på melet bakebord. Del deigen i 30 like emner og trill hvert emne til rund bolle. Legg bollene på smurt bakeplate og etterhev ca. 30 minutter.
Stek rundstykkene og server dem litt lunkne.
Rundstykkene er supre og fryse ned. Med 5-8 minutter i ovnen har du varme, ferske rundstykker også til en annen frokostservering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 252)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift