Fotograf:
Mat.no
Grovbrød med Surmelk inneholder
220 Kalorier,
37 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grovbrød med Surmelk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grovbrød med Surmelk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
21971 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grovbrød med Surmelk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 220.01 | 8 936.81 | 2 978.94 | Kcal |
Protein | 8.11 | 329.43 | 109.81 | gram |
Karbohydrat | 37.22 | 1 511.88 | 503.96 | gram |
Kostfiber | 6.25 | 253.88 | 84.63 | gram |
Fett | 2.91 | 118.20 | 39.40 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 36.15 | 12.05 | gram |
Salt | 0.44 | 18.04 | 6.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.33 | Kr 54.02 | Kr 18.01 | .- |
Hele oppskriften veier | 4 062 totalt | 4 062 pr porsj | 1 354 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Løs gjæren opp i lunken væske. Bland i olje og salt. Rør inn alt det grove melet og bland godt. Tilsett det meste av det fine melet og elt godt. Dekk til med plast og
la deigen heve til dobbel størrelse.
Ta deigen på bakebordet og elt den godt. Del den i tre emner og form fine, sprekkfrie brød. Legg brødet i godt smurte former, etterhev dem og prikk dem godt før steking.
Avkjøl brødene på rist. Dette brødet holder seg saftig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 257)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift