Fotograf:
Mat.no
Helse-rugbrød med frø i trengsel inneholder
254 Kalorier,
30 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Helse-rugbrød med frø i trengsel har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helse-rugbrød med frø i trengsel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7981 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Helse-rugbrød med frø i trengsel med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 254.27 | 4 292.08 | 2 146.04 | Kcal |
Protein | 7.18 | 121.20 | 60.60 | gram |
Karbohydrat | 30.08 | 507.75 | 253.88 | gram |
Kostfiber | 7.84 | 132.34 | 66.17 | gram |
Fett | 9.95 | 167.96 | 83.98 | gram |
Mettet fett | 1.85 | 31.23 | 15.61 | gram |
Salt | 1.13 | 19.11 | 9.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.84 | Kr 47.94 | Kr 23.97 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 688 totalt | 1 688 pr porsj | 844 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
2 brødformer a ca. 1 1/2 liter
I stekeovnen ved 200 grader C, ca. 60 minutter
Varm yoghurt til ca. 37 grader. Bland yoghurt, gjær, salt, olje, fruktsukker, melasse (honning), syltetøy og rugmel i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn røre.
Tilsett hveteflak,solsikkekjerner, linfrø, rugflak, havregryn og sesamfrø. Rør jevnt og tilsett hvetemel ( eller glutenfritt) til røren er passe fast. Den kan gjerne være litt løs da den ikke skal eltes.
Fordel røren i to godt smurte former.
La heve på et lunt sted, ca. 45 minutter.
Stek så i stekeovnen.
Avkjøl litt før brødene hvelves på rist.
Dette er meget smakfulle brød som holder seg saftige lenge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968512)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift