Fotograf:
Brodogkorn.no
Sunne og knasende sprø knekkebrød med bygg og valnøtter. Godt i matpakka eller med litt ost på toppen. Oppskriften inneholder
223 Kalorier,
21 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Nøtter, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Knekkebrød med bygg og valnøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3201 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Knekkebrød med bygg og valnøtter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.22 | 2 671.94 | 89.06 | Kcal |
Protein | 6.67 | 79.84 | 2.66 | gram |
Karbohydrat | 20.55 | 245.98 | 8.20 | gram |
Kostfiber | 5.96 | 71.34 | 2.38 | gram |
Fett | 11.38 | 136.22 | 4.54 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 14.36 | 0.48 | gram |
Salt | 0.58 | 6.94 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.16 | Kr 25.86 | Kr 0.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 197 totalt | 1 197 pr porsj | 40 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
knekkebrød
1. Forvarm ovnen på 160° C varmluft, og klargjør 3 stekeplater med bakepapir.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og la det stå i 10 minutter.
3. Bre blandingen utover stekebrettene i et tynt lag, prøv å få et så jevnt lag som mulig.
4. Stek i ovnen i 20 minutter. Ta dem ut av ovnen og bruk en pizzaskjærer til å lage ønsket form og størrelse.
5. Sett brettene inn igjen i ovnen og stek videre i 20 minutter. Følg godt med så de ikke blir brente partier, og bytt gjerne plass på brettene underveis i stekingen.
6. Skru ovnen ned til 120° C og knekk opp knekkebrødene der du skar dem opp. Stek videre i en times tid, eller til de har blitt helt sprø.
7. Avkjøles helt før de legges i boks eller glass med lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31899)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Innlagt dato:2015-01-20
Oppdatert dato:2015-01-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift