Frukt-og nøtteboller inneholder
210 Kalorier,
27 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Frukt-og nøtteboller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frukt-og nøtteboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3527 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frukt-og nøtteboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 209.83 | 2 149.71 | 214.97 | Kcal |
Protein | 5.97 | 61.16 | 6.12 | gram |
Karbohydrat | 26.97 | 276.31 | 27.63 | gram |
Kostfiber | 4.79 | 49.07 | 4.91 | gram |
Fett | 7.61 | 77.96 | 7.80 | gram |
Mettet fett | 2.77 | 28.38 | 2.84 | gram |
Salt | 0.75 | 7.65 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.49 | Kr 56.25 | Kr 5.62 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 025 totalt | 1 025 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
boller
I stekeovnen: 225 grader C 10 - 12 minutter
Smelt smøret, hell i melken og rør gjæren ut i den lunkne væsken. Tilsett mel og salt og bland alt til en jevn deig. Rør i finhakket frukt.
La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Elt deigen på bordet og form den
til boller. Trykk en halv valnøtt i hver bolle, etterhev og stek dem.
Avkjøl bollene på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968489)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift