Glutenfrie boller inneholder
256 Kalorier,
42 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie boller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie boller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 12 lesere
Lesere:
24130 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie boller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 255.79 | 1 610.04 | 201.26 | Kcal |
Protein | 3.30 | 20.77 | 2.60 | gram |
Karbohydrat | 42.31 | 266.32 | 33.29 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 7.36 | 0.92 | gram |
Fett | 7.89 | 49.66 | 6.21 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 7.18 | 0.90 | gram |
Salt | 0.92 | 5.81 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.08 | Kr 25.68 | Kr 3.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 629 totalt | 629 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
boller
Bland alt det tørre og løs gjæren og fiberhusken opp i væsken (ca. 37°C). Ha i egget og til sist olje. La mikseren gå 3-5 min.
Forhev i 20 min. og trill så ut bollene og la dem etterheve i 15 min. Stekes i ca. 10 min. v/250°C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 3239)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-22
Oppdatert dato:2002-11-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift