Glutenfrie solsikkebaguetter inneholder
226 Kalorier,
38 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie solsikkebaguetter har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie solsikkebaguetter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie solsikkebaguetter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 226.09 | 1 755.59 | 175.56 | Kcal |
Protein | 3.71 | 28.81 | 2.88 | gram |
Karbohydrat | 37.53 | 291.42 | 29.14 | gram |
Kostfiber | 5.41 | 42.01 | 4.20 | gram |
Fett | 5.59 | 43.41 | 4.34 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 6.21 | 0.62 | gram |
Salt | 1.68 | 13.05 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 26.40 | Kr 2.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 777 totalt | 777 pr porsj | 78 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
baguetter
Smuldre ned gjæren i en bakebolle og tilsett vannet. Løs opp gjæren. Tilsett fiberhusk og tomater. Rør om og la det svelle i 10 minutter.
Tilsett salt, honning, olivenolje og melblandingen, men spar litt til utbaking. Elt med maskin i 5 minutter.
La deigen hvile tildekket i 30 minutter.
Ha deigen på melet bakebord og del deigen i 12-15 biter som formes til baguetter.
Pensle disse med olje og strø med solsikkefrø.
Legg på papirkledd plate og hev i 20 minutter.
Stek så i midten av ovnen ved 175 grader i ca 12-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3345)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Lesere:
4886 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift