Fotograf:Meny Oppskrift på grillede kyllinglår med coleslaw. Her viser vi deg hvordan man enkelt steker kyllinglår i ovn og hvordan de grilles perfekt på grillen. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.
Krydre kyllinglårene med litt salt og pepper. Du kan enten grille de på direkte varme til de er gylne, og deretter flytt dem deretter over på indirekte varme. Bruk steketermometer. Lårene er ferdige ved ca. 66 °C. La lårene hvile i 10-15 minutter før du serverer (kjernetemperaturen vil stige noen grader mens de hviler).
Ikke grillvær? Forvarm stekeovnen til 200 grader. Brun kyllinglårene i stekepanna på begge sider i olje. Spre lårene utover i en ildfast form og pensle med smør eller olje. Sett i steketermometer. Lårene er ferdige ved ca. 66 °C, som tilsvarer steketid i 10-12 minutter på 200 grader. Øk gjerne temperaturen og sett på grillelementet i ovnen mot slutten av steketiden for å få sprøtt og crispy skinn på toppen.
Ha litt olje over sjalottløken (ikke skrell dem), dryss over godt med Havsnø flaksalt, pakk inn i folie og grill det hele på medium varme i 30-40 minutter. Løkene blir kjempe møre og søte på smak.
Grill maiskolbene varme og gylne. Server med coleslaw, Honeymustard og ketchup, alt fra MENY Anbefaler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33053)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2017-06-02
Oppdatert dato:2017-06-02