Fotograf:Matprat.no Paprika får en fantastisk god og søt smak når den grilles. Med salt fetaost, urter og pinjekjerner blir denne grillede paprikasalaten et knallgodt tilbehør til grillmaten.
Oppskriften inneholder 61 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Del paprika i fire, og ta ut kjernen.
2. Pensle paprikabitene med litt olje og legg dem på grillen med skinnsiden ned. La dem grille i 5-10 minutter, eller til skinnet er sort og paprikaene er møre. Du kan også legge dem på et bakepapirkledd stekebrett og grille dem på øverste rille i stekeovn på 250 °C.
3. Legg den grillede paprikaen i en bolle og dekk med plastfolie. Avkjøl.
4. Rist pinjekjerner i en tørr panne til de får en pen gyllen farge.
5. Dra forsiktig skinnet av papikaene, bruk gjerne en tynn spiss kniv til denne jobben. Skjær paprika i strimler eller grove biter og legg dem på et serveringsfat.
6. Smuldre fetaost over, dryss på pinjekjerner og grovhakket bladpersille. Krydre med salt og pepper.
Server grillet paprikasalat som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk, eller som en rett på tapasbordet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34114)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2018-06-22
Oppdatert dato:2018-06-22