Grillet rødspettefilet med løvetannsalat inneholder
110 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4379 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet rødspettefilet med løvetannsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.09 | 639.18 | Kcal |
Protein | 12.92 | 75.01 | gram |
Karbohydrat | 1.19 | 6.91 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 2.38 | gram |
Fett | 5.87 | 34.08 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 5.40 | gram |
Salt | 0.28 | 1.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.19 | Kr 76.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 322 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fileter rødspettene. Legg dem i en marinade av sitronsaft og finhakket løk. Fyr opp grillen, og la filetene marinere mens grillen varmes og du forbereder løvetannsalaten. Bruk helst de første løvetannbladene. Disse er minst bitre. Vask og tørk dem og kutt dem grovt. Vask reddikene og kutt dem i båter.
Slå halvparten av olivenoljen i en kjele og la den bli varm. La løvetann og reddiker få en rask omgang i den varme oljen, men ikke så lenge at løvetannen blir slapp. Strø over litt salt og nykvernet pepper.
Del appelsinene i to. Den ene halvparten krystes over løvetannen. Den andre kuttes i skiver til pynt.
Når grillen er varm, tørkes rødspettefiletene. Strø dem med salt og pepper, og vend dem i resten av olivenoljen. Stek dem på grillen et par minutter på hver side.
Fordel den varme løvetannsalaten på tallerkener, og legg filetene på toppen. Pynt med appelsin.
Server med brød og smør. Må du ha poteter til, kan disse gjerne være råstekte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11128)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift