Grønnsakspålegg med brokkolipesto



Grønnsakspålegg med brokkolipesto oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Prinsippet med å lage grønnsakspålegg er enkelt. Du trenger rå, bakte eller kokte grønnsaker, en proteinkilde som kikerter, bønner eller nøtter, litt olje og smaker som for eksempel hvitløk og sitron. Her er en pestovariant av brokkoli brukt som smørepålegg på brødskiven. Pynt med avokadoskiver og aromasopp.

Oppskriften inneholder 207 Kalorier, 2 g Karbo, 3 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Nøtter, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsakspålegg med brokkolipesto er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1255 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5stkavokado
4stkaromasopp i skiver
1ssolje
1sspinjekjerner

Brokkolipesto

40grvalnøttkjerner
0,5stkbrokkoli
2feddhvitløk
2stksitroner, saften
1dlolivenolje
1dashsalt og pepper, smakes til med
2sskaldt, kokt vann




Kalorier og næringsinnhold i Grønnsakspålegg med brokkolipesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier206.861 473.88Kcal
Protein2.8120.02gram
Karbohydrat2.0014.25gram
Kostfiber2.2816.25gram
Fett20.34144.92gram
Mettet fett2.5518.17gram
Salt0.151.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.21Kr 37.12Kr .-
Hele oppskriften veier713 totalt713 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo3,86 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rist soppen først i en tørr, varm panne til den har tatt litt farge.
Stek soppen raskt videre med litt olje.
Ha på litt salt. Sett til side.
Brokkoli deles i biter (bruk stilken også) og skylles først i kokende vann. Deretter kaldt vann. Dette for å fjerne «råsmaken».
Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn masse.
Spe med olje og smak til med sitron og salt og pepper.
Smør brødskiver med brokkolipesto.
Del avokado i skiver og legg på brødskivene.
Legg på skiver med sopp og dryss på ristede pinjekjerner.
Har du ikke pinjekjerner, så kan du bruke valnøttkjerner.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35632)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2021-03-02
Oppdatert dato:2021-03-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsakspålegg med brokkolipesto.Grønnsakspålegg med brokkolipesto.
Denne retten har 206,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.