Grønnsakspai 2 inneholder
119 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Grønnsakspai 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakspai 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grønnsakspai 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 119.23 | 2 040.41 | 510.10 | Kcal |
Protein | 6.25 | 106.96 | 26.74 | gram |
Karbohydrat | 9.71 | 166.17 | 41.54 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 29.61 | 7.40 | gram |
Fett | 5.77 | 98.74 | 24.69 | gram |
Mettet fett | 1.71 | 29.26 | 7.32 | gram |
Salt | 0.17 | 2.97 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.21 | Kr 72.05 | Kr 18.01 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 711 totalt | 1 711 pr porsj | 428 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
paistykker
Å lage en slik pai er en fin måte å variere med grønnsakene på.Dette er en trivelig og sunn rett som vil bli satt pris på.
Lag paideigen slik: Smuldre mel og smør raskt. Elt inn Cottage cheese og tilsett litt vann hvis deigen virker tørr. Dekk til med plast og la den hvile i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Imens klargjøres fyllet.
Skrell aspargesen nederst og del de i to. Rens løk og skjær alle i strimler. Fres de raskt myke i en varm panne med olivenolje og la de renne godt av. Kjevle deigen ut og kle en stor paiform. Fordel løk og asparges i formen. Egg, melk og ost blandes sammen og has over. Paien stekes på nederste rille på 175°C i 45 minutter til den er gylden og fast. Del paien i 8 stykker. Serveres med en frisk, grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 741)
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-10
Oppdatert dato:2002-08-10
Lesere:
5525 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift