Husets grønnsakspai



Husets grønnsakspai oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til og ettermiddagen er reddet.

Oppskriften inneholder 167 Kalorier, 11 g Karbo, 6 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Husets grønnsakspai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 23872 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Paibunn:

150grsmør
2dlhvetemel
1dlgrovbakst
2ssvann, kaldt

Fyll:

4stkpoteter, kokte i terninger
1pakkebrokkoli i små buketter
1stkrød paprika
0,25stksellerirot i terninger
1stkrødløk, i ringer
2ssolje til steking
2dlmelk
4stkegg
1tssalt
0,5tspepper
150grost, reven




Næringsdeklarasjon for Husets grønnsakspai!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167.22852.09Kcal
Protein5.8429.76gram
Karbohydrat10.8655.34gram
Kostfiber2.0610.50gram
Fett10.7054.52gram
Mettet fett5.7629.35gram
Salt0.572.90gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 17.33Kroner
Hele oppskriften veier2 038 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo25,97 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Paibunn:
Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. La deigen hvile i kjøleskap minst en ½ time. Trykk deigen ut i en paiform 26 cm i diameter og prikk den godt med en gaffel. Forstek bunnen på 200 grader C i ca. 15 minutter. Så langt kan vi forberede i god tid.

I paideigen kan du godt ha finhakkede urter som basilikum, timian og kruspersille.

Fyll:
Fres løk, selleri og paprika i olje og ha dette i det forstekte paiskallet sammen med brokkoli og potetbiter. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell over. Dryss over revet ost. Stek paien i ovnen på 180 grader C, ca. 40 minutter til paien har fått en gylden farge. Server den lunken med en god salat til.

Her kan du variere innholdet med spinat, purre og sjampinjong (som da freses raskt i en varm stekepanne), blader av kinakål, grønnkål eller savoykål (forvelles i et par minutter). Rester av kalkun eller skinke er også ypperlig å bruke i en pai.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 337)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2017-12-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsakspai 1.Grønnsakspai 1.
Denne retten har 219,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Slankerens pai med grønnsaker.Slankerens pai med grønnsaker.
Denne retten har 150,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Restpai med karve.Restpai med karve.
Denne retten har 295,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med asparges og brokkoli.Pai med asparges og brokkoli.
Denne retten har 160,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Husets grønnsakspai.Husets grønnsakspai.
Denne retten har 167,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig grønnkålpai.Saftig grønnkålpai.
Denne retten har 300,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oliventerte.Oliventerte.
Denne retten har 303,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Amerikansk gresskarpai.Amerikansk gresskarpai.
Denne retten har 291,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Russisk terte med beter, rødløk og pære.Russisk terte med beter, rødløk og pære.
Denne retten har 225,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.