| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 118.99 | 418.77 | Kcal |
| Protein | 10.54 | 37.09 | gram |
| Karbohydrat | 2.33 | 8.20 | gram |
| Kostfiber | 0.77 | 2.71 | gram |
| Fett | 7.33 | 25.80 | gram |
| Mettet fett | 4.11 | 14.46 | gram |
| Salt | 0.69 | 2.43 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 11.66 | Kr 41.04 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 408 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 7,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrstek med byggotto.
Ølbraisert reinsdyrstek med potet- og soppter.
Reinsdyrstek med viltsaus.
Lasagne med rein og syltede kantareller.
Helstekt reinsdyrfilet med potetkrem, selleri.
Helstekt flatbiff av rein med rotfruktrösti o.
Klassisk reinsdyrstek.
Reinsdyrfilet med portvinsaus.
Reinsdyrfilet med pære, potet og sopp.
Reinsdyrstek 3.
Reinsdyrfilet med hasselbackpoteter, karamell.
Reinsdyrfilet med krydret plommesaus.
Reinsdyrstek med hasselbackpoteter.
Reinsdyrstek i sjysaus.
Reinsdyrstek med tarte tatin og kirsebærsaus.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.