Hakkede reinsdyrkoteletter inneholder
119 Kalorier,
4 g Karbo,
18 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hakkede reinsdyrkoteletter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakkede reinsdyrkoteletter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6183 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hakkede reinsdyrkoteletter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.31 | 363.76 | Kcal |
Protein | 18.39 | 56.07 | gram |
Karbohydrat | 3.62 | 11.04 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 1.71 | gram |
Fett | 3.35 | 10.21 | gram |
Mettet fett | 2.31 | 7.04 | gram |
Salt | 1.15 | 3.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.22 | Kr 43.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 829 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet, potetene og løken males i kvern, buljongen, egget, melet og krydderne tilsettes og alt røres til en farse. Form den med skje til avlange koteletter som stekes lysebrune i smøret.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18344)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-03
Oppdatert dato:2004-08-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift