| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 119.31 | 363.76 | Kcal |
| Protein | 18.39 | 56.07 | gram |
| Karbohydrat | 3.62 | 11.04 | gram |
| Kostfiber | 0.56 | 1.71 | gram |
| Fett | 3.35 | 10.21 | gram |
| Mettet fett | 2.31 | 7.04 | gram |
| Salt | 1.15 | 3.51 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 14.22 | Kr 43.35 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 829 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 12,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrburger med kantareller og multedressi.
Indrefilet av rein med soppstuing.
Reinsdyrhakk.
Multeglasert ytrefilet av rein med bakte bete.
Suovas i brioche.
Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin.
Reinsdyrmedaljong.
Reinsdyrpanne.
Reinskav med sopp og potetrösti.
Reinsdyrhakk med potetlokk.
Reinsdyrfilet 2.
Reinsdyrbiff med nøttesmør.
Pyttipanne med reinsdyrskav.
Reinsdyrbiff med blåbærsaus og pære.
Viltpanne.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.