Havre og tyttebærboller inneholder
234 Kalorier,
45 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Havre og tyttebærboller har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havre og tyttebærboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Havre og tyttebærboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 233.94 | 3 382.77 | 225.52 | Kcal |
Protein | 3.77 | 54.51 | 3.63 | gram |
Karbohydrat | 44.96 | 650.12 | 43.34 | gram |
Kostfiber | 3.58 | 51.77 | 3.45 | gram |
Fett | 3.54 | 51.19 | 3.41 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 17.93 | 1.20 | gram |
Salt | 1.48 | 21.33 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 49.16 | Kr 3.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 446 totalt | 1 446 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
boller
1. Løs opp gjæren i lunken melk 37 º og tilsett FiberHusk, la svelle i 10 minutter.
2. Bland alle andre ingrediensene i maskinen med en deigkrok i 5 minutter (spar ca 1 dl melmix til senere).
3. La deigen heve under et klede, ca 30 minutter.
4. Mel arbeidsflaten med melblandingen som ble spart. Slå ut deigen og del i ca 15 biter som formes til boller.
5. Sett boller på bakeplate med bakepapir, la heve tildekket i ca 30 minutter.
6. Pensle eller spray bollene med vann, strø med havregryn.
7. Stekes i midten av ovnen, 250 ° i 10-12 minutter.
8. La avkjøle på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 27995)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-03
Oppdatert dato:2011-01-03
Lesere:
2472 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift