Helkornbrød fra Trøndelag inneholder
183 Kalorier,
34 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Helkornbrød fra Trøndelag har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helkornbrød fra Trøndelag er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8209 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Helkornbrød fra Trøndelag med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 182.96 | 3 354.57 | 1 677.29 | Kcal |
Protein | 6.98 | 127.98 | 63.99 | gram |
Karbohydrat | 34.04 | 624.12 | 312.06 | gram |
Kostfiber | 4.85 | 88.92 | 44.46 | gram |
Fett | 1.02 | 18.70 | 9.35 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 2.57 | 1.28 | gram |
Salt | 0.19 | 3.49 | 1.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.84 | Kr 15.40 | Kr 7.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 834 totalt | 1 834 pr porsj | 917 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Kok opp vannet og slå det over helkornene i bakebollen. La det stå 20-30 minutter.
Rør gjær ut i litt av vannet og ha gjæren, resten av vannet, mel og salt i bakebollen. Arbeid deigen godt sammen. La den stå lunt til dobbel størrelse.
Bak ut to brød og legg de i smurte former. Etterhev 10-15 minutter, og stek på nederste rille i 50-60 minutter ved 200 C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13744)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift