Helstekt reinsdyr ytrefilet inneholder
175 Kalorier,
3 g Karbo,
12 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Helstekt reinsdyr ytrefilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt reinsdyr ytrefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
29813 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt reinsdyr ytrefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.74 | 1 269.02 | Kcal |
Protein | 12.19 | 88.53 | gram |
Karbohydrat | 3.21 | 23.31 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 6.90 | gram |
Fett | 12.36 | 89.76 | gram |
Mettet fett | 6.79 | 49.31 | gram |
Salt | 0.42 | 3.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.32 | Kr 96.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 357 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun smør og mel i en jerngryte. Tilsett kraften under stadig omrøring og la det koke ca 10 minutter. Tilsett fløten og rømmen sammen med brunosten og la det koke ytterligere 5 minutter. Smak sausen til med salt og pepper.
Salte og pepre fileten som brunes godt i stekepannen. Mal krydderet i morter og gni det utover kjøttet. Stek kjøttet videre i stekeovnen på 220 C i 6-7 minutter.
Kjøttet pakkes nå inn i folie og settes til side for å hvile ca 8 minutter. Filetene skjæres så i tynne skiver og anrettes på tallerken med dampet rosenkål etterstekt med hakket bacon og løk. Fylte epler, saus og poteter ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10745)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift