Fotograf:
Frukt.no
Honningbakte rotgrønnsaker inneholder
99 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Honningbakte rotgrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Selleri, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningbakte rotgrønnsaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4242 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningbakte rotgrønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.37 | 237.25 | Kcal |
Protein | 1.08 | 2.58 | gram |
Karbohydrat | 12.29 | 29.34 | gram |
Kostfiber | 3.64 | 8.69 | gram |
Fett | 4.29 | 10.24 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 1.10 | gram |
Salt | 0.06 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.80 | Kr 13.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 955 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kutt opp rotgrønnsakene i like store biter (du kan godt bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. rødbeter, skorsonnerot, gulbeter eller pastinakk). Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper.
Stek formen i ovn på 200 grader C i ca 35 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør rundt i grønnsakene nå og da.
Rett før servering skjæres mynten i strimler og vendes inn i rotgrønnsakene.
Tips: Smaker helt nydelig til stekt kylling!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24795)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-21
Oppdatert dato:2008-03-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift