Honningglasert og urtefylt kalkun inneholder
117 Kalorier,
2 g Karbo,
22 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Honningglasert og urtefylt kalkun har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningglasert og urtefylt kalkun er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
13767 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningglasert og urtefylt kalkun!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.75 | 638.98 | Kcal |
Protein | 21.72 | 118.87 | gram |
Karbohydrat | 1.72 | 9.41 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.11 | gram |
Fett | 2.55 | 13.96 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 3.17 | gram |
Salt | 0.42 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.29 | Kr 78.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 378 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen ved benknokene.
Bland sammen basilikum, timian og hvitløk. Lag en lomme under skinnet på kalkunbrystet og fyll lommen med krydderblandingen.
Rør sammen olje, honning, soyasaus, salt og pepper. Pensle blandingen over kalkunen.
Legg kalkunen på rist over langpannen eller i pannen hvis fuglen er stor. Ha gjerne litt vann i pannen under steking for å unngå at stekesjyen svir seg.
Stek kalkunen i stekeovnen ved 160 C i 30 minutter pr. kilo.
Server gjerne en tomatrik salat, ris og eventuelt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11996)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift