Indisk bønnelunsj inneholder
184 Kalorier,
18 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Indisk bønnelunsj har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Indisk bønnelunsj er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4161 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Indisk bønnelunsj!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.31 | 393.87 | Kcal |
Protein | 7.58 | 16.20 | gram |
Karbohydrat | 17.63 | 37.68 | gram |
Kostfiber | 5.96 | 12.74 | gram |
Fett | 7.95 | 16.99 | gram |
Mettet fett | 1.26 | 2.69 | gram |
Salt | 0.15 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.41 | Kr 7.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 855 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La de bløtlagte bønnene småkoke til de begynner å bli møre. Kjør ingefær og hvitløk i hurtigmikser sammen med ½ dl vann.
Fres løken gylden i oljen og ha i ingefær og hvitløk. Rør og stek.
Knus koriander- og kumminfrø og ha dem i. Rør og stek. Ha i tomat og rør og stek videre. Ha i 1 ss av gangen av yoghurten, rør godt mellom hver gang. Ha så i de halvkokte bønnene og kayenne. Bland godt og la massen koke under lokk i 30 minutter eller til bønnene er helt myke.
Ta av lokket og la væsken dampe vekk. Dryss over frisk koriander og server med brød, og gjerne mer yoghurt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9839)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift