Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Indrefilet surret i spekeskinke oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Indrefilet surret i spekeskinke



Indrefilet surret i spekeskinke oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Oppskriften inneholder 87 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Indrefilet surret i spekeskinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grindrefilet av svin
0,5tspepper
8skive(r)spekeskinke
Ca 1potte(r)basilikum, hakket
soltørkete tomater, hakket
2ssolje

Ratatouille:

1feddhvitløk
Ca 1,5stkløk, rød eller gul
1stksquash
2stkpaprika
0,5tssalt
0,5tspepper
1boks(er)tomater, hakkede
1tstørkede urter evt. 1 ss finhakkede urter (timian, rosmarin)
1stkbuljongterning
4porsjon(er)stekte poteter




Næringsdeklarasjon for Indrefilet surret i spekeskinke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.82640.19Kcal
Protein8.1760.24gram
Karbohydrat5.2138.42gram
Kostfiber0.997.30gram
Fett3.4825.66gram
Mettet fett0.936.86gram
Salt0.745.49gram
Pris på oppskriftenKr 7.34Kr 54.12Kroner
Hele oppskriften veier2 950 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Gni svinefileten inn med pepper.

2. Pakk fileten inn i skinke-skivene og bind hyssing rundt med jevne mellomrom.

3. Pensle fileten med olje og legg den over i en ildfast form.

4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek på 175 °C til termometeret viser ca. 70 °C. Sjekk termometeret etter 10 minutter. Serveres med stekte potet- båter og ratatouille.

La kjøttet hvile mens potetene steker.

Ratatouille:
1. Finhakk hvitløken. Del løken i båter og paprika og squash i litt store biter.

2. Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt og tilsett de andre grønnsakene.

3. La alt surre litt og hell på de hermetiske tomatene.

4. Tilsett urtene og la det hele småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

TIPS
Ratatouille kan kjøpes frossen eller hermetisk.
Poteter til ovnssteking finnes også i frysedisken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 17811)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-22
Oppdatert dato:2004-05-22
Lesere: 5613 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Indrefilet surret i spekeskinke.Indrefilet surret i spekeskinke.
Denne retten har 86,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekeskinke med salat og bakt tomat.Spekeskinke med salat og bakt tomat.
Denne retten har 207,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvitløksgratinert spekeskinke og reker.Hvitløksgratinert spekeskinke og reker.
Denne retten har 231,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.