Fotograf:
Matprat.no
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra! Oppskriften inneholder
89 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Indrefilet surret i spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6874 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Indrefilet surret i spekeskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.73 | 654.27 | Kcal |
Protein | 8.17 | 60.24 | gram |
Karbohydrat | 5.21 | 38.42 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 14.67 | gram |
Fett | 3.47 | 25.59 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 6.78 | gram |
Salt | 0.74 | 5.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.34 | Kr 54.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 950 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Gni svinefileten inn med pepper.
2. Pakk fileten inn i skinke-skivene og bind hyssing rundt med jevne mellomrom.
3. Pensle fileten med olje og legg den over i en ildfast form.
4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek på 175 °C til termometeret viser ca. 70 °C. Sjekk termometeret etter 10 minutter. Serveres med stekte potet- båter og ratatouille.
La kjøttet hvile mens potetene steker.
Ratatouille:
1. Finhakk hvitløken. Del løken i båter og paprika og squash i litt store biter.
2. Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt og tilsett de andre grønnsakene.
3. La alt surre litt og hell på de hermetiske tomatene.
4. Tilsett urtene og la det hele småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
TIPS
Ratatouille kan kjøpes frossen eller hermetisk.
Poteter til ovnssteking finnes også i frysedisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 17811)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-22
Oppdatert dato:2004-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift