Innbakt orrfuglbryst inneholder
165 Kalorier,
9 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Innbakt orrfuglbryst har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt orrfuglbryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4066 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt orrfuglbryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.67 | 1 480.79 | Kcal |
Protein | 7.25 | 65.20 | gram |
Karbohydrat | 8.55 | 76.89 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 6.83 | gram |
Fett | 8.85 | 79.58 | gram |
Mettet fett | 4.19 | 37.68 | gram |
Alkohol | 2.90 % | | | |
Salt | 0.45 | 4.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.94 | Kr 116.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 597 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek skrogene og rotgrønnsakene i en panne. Smelt sukkeret i en kjele. Tilsett skrelte mandariner, pepperkorn, salt og laurbærblad og til slutt rødvin og vann. La alt koke i 2 timer.
Brun kjøttfiletene og ha på salt og pepper. Finhakk mandlene og tilsett revet parmesan, finhakkede basilikumblad og olivenolje.
Legg butterdeigplatene på bordet og pensle dem med smeltet smør. Legg skinkeskiver på 4 av deigplatene og legg kjøttfiletene oppå. Smør blandingen av mandel, parmesan, basilikum og olivenolje over filetene. Legg en deigplate over hver filet og brett pent sammen i kantene. Pensle med smeltet smør og stek pakkene i ovn ved 175 C i ca 20 minutter.
Sil sausen, jevn med maisenna- og rødvinsblandingen og smak til
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8121)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.