Innbakt orrfuglbryst



Innbakt orrfuglbryst inneholder 165 Kalorier, 9 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Innbakt orrfuglbryst har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Innbakt orrfuglbryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4066 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetorrfuglbryst
10blad(er)basilikumblad
1sshakkede mandler
1dashsalt
100grsmør
4skive(r)parmaskinke
3ssfinhakket parmesan
1ssolivenolje
hele svartpepper
8stkbutterdeigplater

Saus:

Skroget av fuglen
1stkgulrot
2stkmandariner
1dashsalt
laurbærblad
0,5litervann
2ssrødvin
50grsukker
1stkløk
1literrødvin
hele svartpepper
hele grønnpepper
1ssmaizena




Næringsdeklarasjon for Innbakt orrfuglbryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.671 480.79Kcal
Protein7.2565.20gram
Karbohydrat8.5576.89gram
Kostfiber0.766.83gram
Fett8.8579.58gram
Mettet fett4.1937.68gram
Alkohol2.90 %
Salt0.454.00gram
Pris på oppskriftenKr 12.94Kr 116.36Kroner
Hele oppskriften veier3 597 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,76 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Stek skrogene og rotgrønnsakene i en panne. Smelt sukkeret i en kjele. Tilsett skrelte mandariner, pepperkorn, salt og laurbærblad og til slutt rødvin og vann. La alt koke i 2 timer.

Brun kjøttfiletene og ha på salt og pepper. Finhakk mandlene og tilsett revet parmesan, finhakkede basilikumblad og olivenolje.

Legg butterdeigplatene på bordet og pensle dem med smeltet smør. Legg skinkeskiver på 4 av deigplatene og legg kjøttfiletene oppå. Smør blandingen av mandel, parmesan, basilikum og olivenolje over filetene. Legg en deigplate over hver filet og brett pent sammen i kantene. Pensle med smeltet smør og stek pakkene i ovn ved 175 C i ca 20 minutter.

Sil sausen, jevn med maisenna- og rødvinsblandingen og smak til

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8121)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.