Jønnbrød - avletter fra Tynset inneholder
280 Kalorier,
14 g Karbo,
3 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Jønnbrød - avletter fra Tynset har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jønnbrød - avletter fra Tynset er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
16530 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jønnbrød - avletter fra Tynset!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 280.32 | 4 543.51 | Kcal |
Protein | 3.00 | 48.62 | gram |
Karbohydrat | 13.86 | 224.65 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 31.61 | gram |
Fett | 23.22 | 376.36 | gram |
Mettet fett | 14.51 | 235.18 | gram |
Salt | 0.07 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.12 | Kr 66.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 621 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,77 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det er små variasjoner i oppskriftene på jønnbrød. Lite eller ikke noe sukker er mest vanlig. Bland fløte og vatn, hvis fløten er tykk. Ha på det øvrige til tynn røre. Stekes i rundt jern (lenjarn). Legges oppå hverandre i store bråtter og serveres til kaffe på høye fat.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18124)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift