Fotograf:
Norges sjømatråd
Kald laks med grønnsaksalsa inneholder
85 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kald laks med grønnsaksalsa har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kald laks med grønnsaksalsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kald laks med grønnsaksalsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.63 | 540.11 | Kcal |
Protein | 6.49 | 41.42 | gram |
Karbohydrat | 1.56 | 9.96 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 3.89 | gram |
Fett | 5.69 | 36.31 | gram |
Mettet fett | 1.01 | 6.45 | gram |
Salt | 0.37 | 2.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.24 | Kr 46.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 553 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet med salt, sitron og krydder. Legg laksen i og la den trekke, ikke koke, i noen minutter.
Ta den opp og server den varm eller la den avkjøle i kraften og server den kald. Kok gulrot eller kålrot og selleri 5 minutter. Avkjøl og bland med eple, agurk og reddiker.
Drypp litt vinaigrette dressing over grønnsakene.
Server laksen varm eller kald med rømme, kokte poteter og grønnsaksalsaen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1244)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Lesere:
6226 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift